| RBD 100% 4um samo za 100% prave fanove !! |
|
| PREVODI !!! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
#Derrick# Admin
Broj poruka : 126 Datum upisa : 26.07.2008 Godina : 29 Lokacija : Svuda po malo !!
| Naslov: PREVODI !!! Sub Jul 26, 2008 9:52 am | |
| SALVAME
Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN..
Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
REF. 2x
REF. 2x | |
| | | #Derrick# Admin
Broj poruka : 126 Datum upisa : 26.07.2008 Godina : 29 Lokacija : Svuda po malo !!
| Naslov: Re: PREVODI !!! Sub Jul 26, 2008 9:53 am | |
| No digas nada - Ne govori nista
Moze biti da ja nisam ono sto si trazio A i da ti nisi moja druga polovina Ima vec duze vremena da je ljubav otisla iz ove kuce Nije nam ostalo nista o cemu bi pricali Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
Ne, ne, ne, ne... Ne...
Danas oblaci ne odlaze sa mog prozora I vise ne znam ni zelim li da se probudim Ostavicu svoje srce ispod jastuka Ukoliko jednog dana budes zeleo da se vratis Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
I ne znam hocu li moci izbrisati sa koze Te zabranjene poljubce koje si mi juce dao
Ne… Ne… | |
| | | #Derrick# Admin
| Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
REF. 2x | |
| | | #Derrick# Admin
| Wanna play – Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram… | |
| | | #Derrick# Admin
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF | |
| | | #Derrick# Admin
| Naslov: Re: PREVODI !!! Sub Jul 26, 2008 9:54 am | |
| Lento ~Polako~
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja | |
| | | #Derrick# Admin
| Naslov: Re: PREVODI !!! Sub Jul 26, 2008 9:54 am | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
REF. 2x
REF. 2x Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
REF. 2x
REF. 2x | |
| | | (...MICY...)
Broj poruka : 83 Datum upisa : 28.07.2008 Godina : 29 Lokacija : u SLAtkim snowima sa PoNcHoM....=)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:24 am | |
| Carino mio – Dragi moj Igram, igram, igram Ljuljam se, ljuljam se, ljuljam se Okrecem se, okrecem se, okrecem se Sa tobom dragi moj
Da li sam ti rekao kako volim Ja volim sve sto ima veze sa tim Duso, kakav blagoslov Plesao sam vec deceniju Zaljubio sam se u tebe na prvom sastanku Duso, nema pogadjanja
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, devojko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF: Zato igraj, igraj, igraj Duso, ljuljaj se, ljuljaj se, ljuljaj se Hajde, okreci se, okreci se, okreci se Sa mnom, dragi moj Volim da igram, igram, igram Volim da se ljuljam, se ljuljam, se ljuljam Volim da se okrecem, se okrecem, se okrecem Sa tobom, dragi moj
Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
Ako ti kazem da se osetim Na isti nacin na koji se zaceljujem Dus, ti si blagoslov Koraci pocinju da se svidjaju mojim otkucajima srca Osecam kako mi rade stopala Duso, to je zadivljujuce
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, decko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF.
(2x): Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
REF. 3x | |
| | | (...MICY...)
Broj poruka : 83 Datum upisa : 28.07.2008 Godina : 29 Lokacija : u SLAtkim snowima sa PoNcHoM....=)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:24 am | |
| Los cinco magnificos - Petoro velicanstvenih Petoro idu po pobedu I sanjaju da postignu slavu
Petoro predaju sve u takmicenje Ne prestaju da sanjaju
Petoro se bore neizmerno Bore se ostavivsi Srce Petoro su dosli da osvoje Dosli su da pobede
REF: Petoro su velicanstveni I videces da mogu Petoro su velicanstveni I sanjaju da dodju Petoro su velicanstveni I videces, uspece Petoro su velicanstveni I sanjaju da pobede Petoro velicanstvenih
Petoro vicu sa euforijom Zele da napisu istoriju
Petoro zele da dodju do kraja Ne prestaju da sanjaju
Petoro traze izlaz Trude se dajuci ceo svoj zivot Petoro su dosli da dokazu Dosli su da pobede
REF. 2x
Tal vez manana – Mozda sutra
Zelela bih da mislim Da postoji nada Zelim da budem zajedno sa tobom
Ponovo cu te naci Mozda sutra Vratices se meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF: Zasto je ovaj pozdrav Nezaboravan Ne mogu da te pronadjem kasnije Zasto je ovaj bol Nepodnosljiv Zao mi je, ali udvostrucicu se sa tvojim nogama
Ne mogu da lazem Imam te u dusi Nista nije isto bez tebe
Boli me da kazem Da bez tebe nema nicega Nastavljas da budes u meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF.
Ponovo da te vidim Ponovo da te volim Da izadjem iz ove praznine Da cujem tvoj glas Da zivim tvoju ljubav Da te osetim tako blizu sebe
REF.
Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da se naslikam na tebi Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da te pronadjem posle
No pares – Ne staj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako zele da te ucutkaju Nista ne moze da te zadrzava ako imas vere Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF: Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Nemoj da se plasis da letis Zivi svoj zivot
Ne gradi zidove u svom srcu Sta god da radis, uvek radi sa ljubavlju Rasiri krila, uprkos vetru, nemas sta da izgubis Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF.
Ako osudjuju tvoje ideje, imaju vrednost Nikada nemoj da se stidis, uvek pusti glas
REF. 2x
Ne prestaj nikada da sanjas... Ne staj... Zivi svoj zivot | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:25 am | |
| Quiero poder - Hocu da mogu
Moj zivote Mislis da imas moj zivot u svojim rukama Zato sto imas BMW godine
Mislis da imas moci Sa svojom cekovnom knjizicom I marka na tvojim farmericama Ne govori nista o tebi
Niti o meni Jos manje sta osecam prema tebi Bez tebe Ja mogu da zivim
REF: Hocu da mogu Da upoznam nekoga sa moci da mi raspali dusu Jednim pogledom Mogu da volim nekoga sa moci da me usreci Koga nista ne zanima Samo, moja ljubavi Rizikuj svoje Srce Probudices moju strast
Zao mi je Ali ja nemam cenu I iako se vec osecas mojim gospodarem, covece Ja sam mnogo vise od toga
Mislis da sam trofej I da je tako Budalo Veoma si daleko od premije
I ako sam nekada verovala u tebe Naucila sam Da bez tebe Ja mogu ziveti
REF.
Ako zelis, mogu da te volim Zatvori oci, ne misli vise Ja samo predajem svoje Srce Moja ljubavi, ostavi bol
REF. 2x
Probudices moju strast... | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:25 am | |
| Santa no soy - Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
REF. 2x | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:26 am | |
| Un poco de tu amor - Malo tvoje ljubavi
Znam vrlo dobro da sam Samo jos jedan prijatelj Medju gomilom Da sam samo obozavatelj Od srca Koji ne prestaje da te sanja Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x: Malo tvoje ljubavi Da bih mogao da zivim Malo tvoje ljubavi Moze da me usreci Samo malo tvoje ljubavi Je sto trazim
Daj mi jedan znak Jedan minut Za razgovor Daj mi samo Jednu sansu Da bih mogao da se zaljubim u tebe Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x
REF. 2x
Este corazon - Ovo Srce
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:27 am | |
| RBD – Celestial (Nebeski)
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bet straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
| | | (...MICY...)
| Tras de mi - Iza mene
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... | |
| | | (...MICY...)
| Inalcanzable-Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:28 am | |
| Aun hay algo (Ipak postoji nesto)
Izmedju mene I tebe Se radja nesto U mojoj unutrasnjosti Ostajes
Znam da ti I ja Imamo proslost Koja nam se mozda Nikada vise nece dogoditi
U unutrasnjosti koze Postoji jedno zbogom koje je tesko zaboraviti Ali takodje Se rodila jedna ljubav Koja moze da ucini cudo..
REFREN. Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubaviiiii….
Izmedju tebe I mene Su stara osecanja Mislim da se nece Ponoviti nikada..
Znam da ti I ja Imamo pricu Koja nas je ostavila U sredini samoce…
REFREN…
Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Umirem,da te nadjem u sedi Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Slusaj me,ne znam da zivim bez tebe…. REFREN. | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:28 am | |
| Quiza [MOZDA]
Znam da sam se umorio boreci se Protiv vremena Znam da smo postali dva stranca Znam da se nase vreme zavrsilo
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da je beskorisno cekati I da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Danas sam opet pogledao kroz prozor Da se uverim da vise nisi tu Osecam da vise nece biti sutra Ova umorna ljubav ce nam otici
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:29 am | |
| Money, money – Pare, pare
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju | |
| | | (...MICY...)
| Sueles volver – Stikle se vracaju
Boli me Osetim Znam da mi je nesto otkazalo
Zato Se vracam Da bih te video
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF: Stikle se vracaju u moje snove Kao neko secanje Ali sam ipak budan i gubim te Tako si daleko
Sada hocu Da te imam Bez straha da pogresim
Fale mi Tvoji poljupci Da se vratis meni
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF.
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Bez tebe ne mogu Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Tebi
Stikle se vracaju u moje snove...
REF. 2x
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Tako si daleko Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Nemam vazduha | |
| | | (...MICY...)
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:30 am | |
| Que hay detras - Sta je iza
Mislim na tebe...
Mogu da vidim nijansu I odraz svoje depresije Mogu da vidim obris Duha koji je u mojoj unutrasnjosti
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF: Sta je iza Jedne suze Sta je iza Krhkosti Sta je iza Poslednjeg pozdrava Sta je iza Kada se zavrsi ljubav Sta je iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja te proganjaju Mogu da vidim obris Svoje senke nad stenom
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sta se nalazi iza tebe...
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza... | |
| | | (...MICY...)
| Rebelde - Buntovnik
Dok moj um putuje gde si ti Moj otac ponovo vice
Kako rasipam svoju buducnost i njen mir Sa svojim nacinom da postojim
Iako ga cujem, vec sam daleko odavde Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF: I buntovnik sam Kada ne pratim druge I buntovnik sam Kada te volim do besa I buntovnik sam Kada ne mislim isto kao juce I buntovnik sam Kada se igram do koze
Da, buntovnik sam Mozda me niko ne poznaje dobro
Jednog od ovih dana cu pobeci Da ulozim sve za jedan san
Sve u zivotu je izgubiti ili pobediti Treba se kockati, treba se kockati bez straha
Nije me mnogo briga sta govore o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF.
Da, buntovnik sam Mozda...
Nije me mnogo briga sta govore o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF. 2x
I buntovnik sam... | |
| | | (...MICY...)
| Ensename - Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF. | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:31 am | |
| Fui La Nińa-Bila sam devojcica RBD
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
| | | (...MICY...)
| Naslov: Re: PREVODI !!! Pon Jul 28, 2008 4:32 am | |
| Cuando el amor se acaba – Kada se ljubav zavrsi
Budim se i ti nisi tu Iz mojih misli odlazis Zbunjena sam ja Kad ne znam gde idem
I jesam Jedna devojka zaljubljena u tvoja milovanja I danas Izlazim napolje kao motor
Trazim te, a ne znam Sa kime cu te zateci Mirim se sa mislju Da se sa drugom igras
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF: I ne mogu da shvatim Ne zelim da razumem Razlog ove situacije Vise ne mogu da nastavim Da zavisim od tvoje toplote Ljubav se zavrsila Strast se prekinula Secanje na tebe dobro osetim Ali na danasnji dan Tvoj glas je nestao
Vise ne trazim boju Detalj je umro I odbijam da mislim Da cu sa tvoje strane sijati
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF.
I ne mogu da nastavim ovako Treba mi vise od tebe
REF. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PREVODI !!! | |
| |
| | | | PREVODI !!! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |